DISTRIBUIȚI

Tasuku Honjo (n. 27 ianuarie 1942, Kyoto, Japonia) este un imunolog japonez. La 1 octombrie 2018, i-a fost decernat Premiul Nobel pentru Fiziologie, împreună cu James P. Allison, „pentru descoperirea terapiei cancerului prin inhibarea reglării imune negative”. Tasuku Honjo a descoperit receptorul inhibitor PD-1 de pe suprafața limfocitelor T și a anticorpilor monoclonali care blochează acest receptor și astfel permite limfocitelor T să atace celulele canceroase.
Profesorul japonez de fiziologie medicinală, dr. imunolog Tasuku Honjo, a provocat astăzi senzație în mass-media, spunând că virusul corona nu este natural.

„Dacă VIRUSUL ar fi natural, nu ar fi afectat întreaga lume! În funcție de climă/mediu, temperatura diferă de la o țară la alta.

Dacă virusul ar fi natural, ar fi afectat doar țările cu aceeași temperatură/climă ca şi China.
Dar acesta se răspândește identic într-o țară precum Elveția, similar cum se răspândește în zonele deșertice.
Dacă virusul ar fi natural, s-ar fi răspândit doar în locuri reci şi ar fi murit în locuri fierbinți.
Am peste 40 de ani de cercetări pe animale și viruși. Asemenea virus Nu este natural !
Este un virus fabricat ! complet artificial !
Colaborez de 4 ani cu cercetatorii din laboratorul Wuhan din China. Cunosc bine tot personalul acestui laborator. Pe toți i-am sunat după accidentul cu Corona, dar toate absolut toate telefoanele lor sunt moarte de 3 luni ! Acum înțeleg că toți acești tehnicieni de laborator sunt morți !
Pe baza tuturor cunoștințelor și cercetărilor mele de până acum, pot susține acest lucru cu 100% încredere că virusul Corona nu este natural.
Nu provine de la lilieci.
China l-a fabricat !
Dacă ceea ce spun astăzi se dovedește a fi fals acum sau chiar după ce mor, guvernul poate să-mi retragă premiul meu Nobel.
Dar China minte și ascunde acest adevăr !
Într-o bună zi ADEVARUL se va dezvălui tuturor !”