DISTRIBUIȚI

Exceptand limbajul agresiv, informatia este demna de retinut. S-au stiut proteja si au folosit parghii neaccesibile restului romanilor. Cei care au profitat de conjunctura au fost conservele retelelor KGB si urmasii lor din linia II si III, completati de garnituri finantate si folosite de servicii secrete europene si de peste ocean. In afara trecutului de 26 de ani, infestat este si viitorul pentru cel putin doua generatii. Asta daca nu incepe o miscare similara valului de resac, rapid si pustiitor pentru esichierul politic, guvernanti, justitie si administratie.

Asta ca sa intelegem cine sunt cei care astazi jefuiesc Romania, care omoara romani si impotriva cui demonstreza romanii de cateva zile…

O poveste ilustrata despre cum a fost si inca mai este comunismul bolsevic in Romania
comunisti-de-dreapta

Nepotii cominternistei criminale Ghizela Vass, imbogatitii tranzitiei, un nou nume pentru hotie
A fost o vreme pe cand Romania se lupta cu o infectie masiva, pe alocuri purulenta, provocata de factori atat autohtoni cat si alogeni. Si din pacate pentru noi, Romania a pierdut acea lupta cu infectia. Adusi in Romania calare pe tevile tancurilor rusesti, introdusi pe usa din dos a istoriei, cominternistii „romani” au reprezentat cea mai grava boala de care a suferit vreodata tara noastra. Cominternistii sunt vinovati de macelarirea elitei romanesti din viata politica, culturala,spirituala si economica a Romaniei. Ei au inceput colectivizarea cu pistolul in mana, ei au inceput confiscarile de terenuri, imobile si alte proprietati, ei au inceput holocaustul a peste un milion de romani care le-au cazut victime in inchisori si in lagarele de munca.
Cominternul era o organziatie bolsevica ce avea ca scop sa obtina prin orice mijloace , inclusiv lupta armata , formarea unei republici sovietice internationale. Este lesne de inteles ca acesti cominternisti „romani” erau impotriva „imperialismului” reprezentat de Romania Mare si au actionat in folosul Rusiei pentru dezmembrarea Romaniei si pierderea Basarabiei. In timp ce intelectualii si ceilalti romani care s-au opus intr-un fel sau altul regimului comunist, zaceau prin inchisorile comuniste sau ingrasau pamantul prin cine stie ce gropi comune sapate la repezeala de calaii lor din inchisori sau din lagarele de munca, cominternistii si familiile lor se desfatau in lux, uneori chiar in casele confiscate de la nenorocitii pe care tocmai ei i-au trimis la moarte.
jegosii-lui-basescu
Unii dintre cei care au beneficiat de pe urma confiscarilor abuzive in timpul regimului comunist si au avut o copilarie privilegiata sunt si nepotii Ghizelei Vass, Andreea Vass si Bogdan Olteanu.Ghizela Vass a fost o cominternista din primul esalon, buna prietena cu cealalta criminala odioasa a neamului romanesc, Ana Pauker.
Si ca o gluma sinistra, in zilele noastre, mostenitorii celor care au fost calaii neamului romanesc si au umplut pamantul acestei tari de sange nevinovat si le-au confiscat averile, sunt acum la putere pozand in oameni de dreapta (comunisti de dreapta?) si imbogatindu-se din …. retrocedari dubioase si frauduloase. Andreea Vass s-a imbogatit din retrocedari frauduloase „obtinute” de catre sotul ei, iar despre verisorul sau, Bogdan Olteanu, se zvoneste ca a tesut o intreaga filiera de retrocedari pe pile pe langa ANRP.
Un alt „anticomunist” de dreapta, este de acum celebrul Unguent, Mihai Razvan Ungureanu.In primul rand vreau sa-mi exprim o opinie personala despre Mihai Razvan Ungureanu : este un tradator de tara , un anti-roman , un arivist in orice regim politic, o sluga a lui Soros si a intereselor ocultei mondiale.
mru-soros-2MRU – UTC-ist de cinste, acum om de „dreapta”, mare sustinator al proiectului Rosia Montana
In calitatea sa de ministru de externe a afisat langa biroul sau portretul Anei Pauker. Cu toate ca i s-a cerut indepartarea acelui portret Mihai Razvan Ungureanu a refuzat acea cerere venita din partea celor de la AAAPE. Amintirea celor torturati si ucisi cu sange rece la ordinele Anei Pauker nu face pentru Mihai Razvan Ungureanu nici cat o ceapa degerata. Ana Pauker ( Hannah Rabinsohn ) face parte din galeria marilor calai ai neamului romanesc si se face vinovata de mai multe atrocitati , crime si abuzuri.
mru-paukerMRU-In calitatea sa de ministru de externe a afisat langa biroul sau portretul Anei Pauker. Cu toate ca i s-a cerut indepartarea acelui portret Mihai Razvan Ungureanu a refuzat acea cerere venita din partea celor de la AAAPE. Amintirea celor torturati si ucisi cu sange rece la ordinele Anei Pauker nu face pentru Mihai Razvan Ungureanu nici cat o ceapa degerata.
Cariera si studiile lui Mihai Razvan Ungureanu sunt strans legate de organizatiile si fundatiile lui Soros si de cele iudaice ale lui Mark Rich ( un alt personaj sinistru de care este legata mafia rusa si nu numai , suspectat de catre FBI de spalare de bani pentru oligarhia rusa , crima organizata si de colaborare cu Mossad , serviciul secret al Israelului). Vladimir Tismaneanu este un alt „bard” al antiromanismului si un pupincurist de casa al lui Traian Basescu. Parintii lui Vladimir Tismaneanu au fost agenti cominternisti, prezenti pe statul de plata al Anei Pauker, pentru actiuni intreprinse impotriva Romaniei si a romanilor!
tismaneanuFamilia Tismaneanu figura pe statul de plata al Anei Pauker pentru actiuni intreprinse impotriva Romaniei si a romanilor
Vladimir Tismaneanu este de altfel, alaturi de Silviu Brucan(Samuel Bruckner) unul dintre acei propagandisti ai comunismului care au stat in jurul tuturor presedintilor postdecembristi.
patapievici
Un alt individ care face propaganda antiromaneasca si a carui maculatura ponegreste si jigneste in toate felurile poporul roman este odiosul H.R. Patapievici, un pupincurist cu papion al lui Traian Basescu si din multe zvonuri, o sluga credincioasa a lui George Soros.
Unul dintre cei slabi directori ai televiziunii romane nationale este Stelian Tanase, un alt individ ce are in proprietate o coloana vertebrala de molusca si un caracter de vulpe bolsevica.
stelian-tanase
Langa Basescu stau numai oameni unul si unul; Teodor Baconschi, „ambasadorul” care i-a adus pe usa din dos victoria lui Traian Basescu din 2009, este si el o mladita din acelasi copac plin de cominternisti, bolsevici sau pupincuristi ai sovietelor si ai comunismului.
baconschiSursa articol: Glasul.info

NR Iar asta-i doar varful-varfului icebergului…