DISTRIBUIȚI

„Așdori să vă atrag de urgență atenția asupra problemelor importante cu privire la viitoarea vaccinare contra Covid-19:

Înultimii 20 de ani, au tot venit la mine pacienți care au dezvoltat simptome după ce au fost vaccinați,pe care eu a trebuit apoi să le tratez. Desigur, astfel de simptome/boliproduse artificial au fost întotdeauna o provocare specială în cazuri individuale și ceva mai dificil de tratat decât bolile predominante care apardin natura pacientului, adică sunt de origine naturală.

Cutoate acestea, pentru că consecințele vaccinării s-au bazat până acum în principal pe adjuvanțiimenționați deja (stimulatori de substanțeactive), la a căror eliminare organismul nu a putut face fațăîn unele cazuri individuale dezvoltând, prin urmare, o simptomatologie corespunzătoare de la ușoară până la severă, o terapie homeopată în care forțavitală individuală a fost stimulată ca să elimine toxinele din organism a avutîn cele din urmă succes și efectele secundare ale vaccinării au dispărut, chiar dacă demulte ori a durat luni de zile.

Totuși, datorită noului mod de acțiune al viitorului vaccin contra coronavirusului, un astfel desucces de vindecare NU vamai fi posibil în viitor. Pentru prima dată în istoria vaccinării, așa-numitele vaccinuri ARNm de ultimă generație intervin direct în materialul genetic al pacientului și schimbă astfel materialul genetic individual, ceea ce reprezintăo manipulare genetică – ceva care a fost interzis, chiar considerat criminal până acum. Această intervenție poate fi comparată cu cea a manipulării genetice a alimentelor, care este, deasemenea, extrem de controversată. În măsura în care mass-media și politicienii momentan banalizează problema șichiar solicită în mod nechibzuit un astfel de tip nou devaccinare pentru a putea reveni la normalitate, o astfel de vaccinare esteproblematică în ceea ce privește sănătatea, problemelemorale și etice și, de asemenea, în termeni de deteriorare genetică, care, spredeosebire de daunele cauzate de vaccinările anterioare, vor fi acumireversibile și ireparabile.

Dragipacienți, după o astfel de vaccinare nouă mARN, NUveți mai putea vindeca simptomele vaccinăriiîntr-un mod complementar. Va trebui să trăițicu consecințele, deoarece acestea nu mai pot fi vindecate pur șisimplu prin eliminarea toxinelor din corpul uman, așacum nu se poate vindeca o persoană cu un defect genetic, cum ar fi Trisomia 18 sau 21, sindromul Klinefelter, sindromul Turner, boli genetice de inimă, hemofilie, fibroză chistică, sindrom Rett etc.), deoarece defectul geneticrămâne o dată pentru totdeauna!

Înlimbaj simplu, aceasta înseamnă: Dacă dezvoltați o simptomatologie de vaccinare după o vaccinare mARN, nici eu, nici un alt terapeut NU vă vom putea ajuta, deoarece deteriorarea adusă de vaccinare va fi ireversibilă genetic.

În opinia mea, aceste vaccinuri noi reprezintă o crimă împotriva umanității care nu a fost comisă niciodată într-o formă atât de vastă în istorie.

Dupăcum a spus dr. Wolfgang Wodarg, un medic cu experiență:

În realitate, acest „vaccin promițător”pentru marea majoritate a oamenilor este, de fapt, o manipulare genetică interzisă!”