DISTRIBUIȚI

Pasiunea pentru mașini a lui Valentin Dragnea a fost relatată de multe ori de presa din Teleorman. Piesa de rezistență o reprezintă însă un Volkswagen Golf pe care l-a tunat cu 80.000 de euro.
După ce Valentin Dragnea a cumpărat un Golf 6 R, a apelat la o firmă de tuning auto pentru a obține mai multă putere.

Astfel, conform informațiilor de pe site-ul firmei de tuning, mașina a ajuns la ei cu 270 CP, respectiv 350 Nm, dar după ce s-au montat o serie de piese custom (axe cu came Catcams, galerie de admisie billet cu porturi pentru extra 4 injectoare, galerie de evacuare twin-entry acoperită ceramic) mașina deținută de Dragnea Jr a ajuns la o putere de 680 CP și 622 Nm.

Volkswagen Golf 2.0 TSI

În urma acestor modificări, modelul Golf 6 R deținut de fiul lui Dragnea a devenit cel mai puternic Golf 2.0 TSI în circulație, precizează auto-bild.ro. Investiția ar fi ajuns la aproape 80.000 de euro în acest caz.

Nunta anului în România
A fost nunta anului în România după ce Liviu Dragnea și-a însurat fiul la sfârșitul lunii august a acestui an. Fiul liderului PSD, Valentin Dragnea, s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Gina Alexandra Tătulescu.

Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov, iar invitații au fost pe măsură. Au fost în jur de 1.000 de nuntași, care s-au distrat până la răsărit, iar socrul mare a fost sufletul petrecerii.