DISTRIBUIȚI

Liderul Pro România, Victor Ponta, ieșire explozivă la adresa președintelui PSD, Liviu Dragnea, după ce ieri, social democratul a declarat, la Reșița, că formațiunea condusă de Ponta este una plină de securiști, care i-ar fi terorizat familia.
“Este un moment al adevărului : Dragnea și gașca lui de mafioți nu se mai ascund și nu mai au teamă – anunță că “se ocupa el de noi” / ieri noi am fost pe stradă alături de oameni – el a mers câțiva pași la Reșița și a văzut cătușele / frica l-a făcut să spună în sfârșit adevarul ; iar noi îi aducem aminte Mafiotului ințelepciunea românească “de ce îți e frica nu scapi”!”, a explodat Victor Ponta pe Facebook.

„Dragnea mafiotul este asa nervos pentru ca vede ca i se strânge lațul / are două coșmaruri care îl fac să se comporte ca Hitler în bunker:

1. Sentința de condamnare penală de la ICCJ care trebuie să vina în Aprilie – Mai ( dacă nu dă niște ordonanțe care să îl scape)…

2. Sentința de condamnare politică la Alegerile Europarlamentare din 26 Mai când trebuie să arate care este scorul lui politic (după ce în Decembrie 2016 a luat 46% cu Ponta, Tudose, Firea, Grindeanu, Neacșu, Bănicioiu, Chirică, Țuțuianu, Stănescu și multi alții pe care i-a “înjunghiat” pe la spate)!”, explică Victor Ponta.
„PRO România va duce această bătălie contra lui Dragnea până la sfârșit / PRO Romania va scăpa țara de Dragnea și gașca lui de hoți și analfabeți / de PRO Romania îi este frica lui Dragnea pentru că reprezintă singura alternativă politică de centru stânga / doar PRO România are echipa de oameni suficient de competenți și experimentați capabili să arate hoțiile și prostiile guvernării Dragnea – Dancilă / PRO Romania începe să devină speranța oamenilor că stabilitatea, seriozitatea și bunul simț pot să se întoarcă la Guvernare !

Azi la ora 12 vom avea o declarație amplă la sediul central al PRO Romania pe toate aceste teme – dacă nu ne puteți vedea la televizor vă aștept live pe acest cont de Facebook!”, mai scrie Victor Ponta pe Facebook.