DISTRIBUIȚI

De fiecare data când rostea un toast WINSTON CHURCHILL spunea aceste cuvinte!D„Prefer să nu doresc nimănui sănătate sau bogăţie, le doresc oamenilor doar noroc! Căci cei mai mulţi dintre cei care se aflau pe Titanic erau şi sănătoşi şi bogaţi. Dar foarte puţini dintre ei s-au dovedit a fi norocoşi.”
Poate ai auzit că șeful unei mari companii a supraviețuit atacului din 11 septembrie de la New York, pentru că și-a dus fiul la grădiniță pentru prima dată.
Un alt bărbat a supraviețuit, întrucât era rândul lui să meargă după gogoși.
O femeie a întârziat, deoarece alarma nu a sunat la timp.
Unul dintre ei a întârziat la autobuz.
O femeie și-a vărsat cafeaua pe haine și a avut nevoie de puțin timp pentru a se schimba.
Cineva nu a reușit să pornească mașina, iar cineva s-a întors să răspundă la telefon.
La o mamă, copilul se mișca cam greu și nu era gata de plecare la timp.
Unul nu a reușit să prindă un taxi.
Ceea ce m-a impresionat în mod deosebit a fost omul, care a încălțat în acea dimineață o pereche de pantofi noi și în drum spre serviciu aceștia l-au ros. S-a oprit la o farmacie pentru a cumpăta un plasture . Iată de ce este el acum în viață!

Acum, de când stau blocat în trafic, nu reușesc să iau ascensorul sau mă întorc pentru a răspunde la telefon…Când se întâmplă toate aceste lucruri mărunte care mă enervează, mă gândesc , că acesta este locul exact, în care Dumnezeu vrea să fiu în acest moment.

Data viitoare, când ți se pare că ai o dimineață proastă, copii se îmbracă lent, nu poți găsi cheile de la mașină,te oprești la fiecare semafor,nu te supăra și nu îți pierde cumpătul.
Să aveți noroc!