DISTRIBUIȚI

Oferta declarată câștigătoare a contractului de achiziție publică având ca obiect ”Serivicii de organizare a evenimentului Ziua Copilului 2018” este cea depusă de SC RADIO GALAȚI MEDIA SRL cu o ofertă financiară de 49 500 lei fără TVA.

PROGRAM DESFĂŞURARE EVENIMENT
”ZIUA COPILULUI 2018”
ZI DE DESFĂȘURARE: 01 IUNIE 2018, în intervalul orar 17.30-20.00

Locații de desfășurare
1. Orășelul Copiilor Galați
2. Parcul din Micro 40 Galați
3. Parcul din Micro 17 Galați

Program cultural- artistic- Orășelul Copiilor
17:30- 18.20- Teatru de păpuși Galați (50 min.)
18:20- 18:50- Magic Show (30 min.)
18:50- 19:10- Program muzică pop-rock- Ansamblul Estrada –Studio (20 min.)
19:00- 20:00- Atelier de creație (60 min.)
17.30-20.00- Distribuție cadouri pentru copii

Program cultural- artistic- Micro 40
17:30- 18.00- Teatru de păpuși Galați (30 min.)
18:00- 18:40- Program artistic folcloric copii (40 min.)
18:40- 19:00- Program muzică ușoară- Soliști Voces School (20 min.)
19:00- 20:00- Atelier de creație – artistic plastic Miruna Drăgușin (60 min.)
17.30-20.00- Distribuție cadouri pentru copii

Program cultural- artistic- Micro 17
17:30- 18.15- Teatru de păpuși Brăila (45 min.)
18:15- 19:15- Program artistic soliști din școlile și liceele gălățene (60 min.)
19:15- 20:00- Școala de film și televiziune- soliști pop-rock și divertisment (20 min.)
17.30-20.00- Distribuție cadouri pentru copii