DISTRIBUIȚI

Alexandru-Radu Timofte a absolvit Academia de Inalte Studii Militare din Bucuresti, Facultatea de Comanda si Stat Major, fiind ofiter activ in Ministerul Apararii Nationale pana in anul 1988.

In perioada Revolutiei din decembrie 1989, Radu Timofte a facut parte din conducerea comitetului FSN din municipiul Roman. In legislaturile 1990-2004, el a fost ales ca senator de Neamt pe listele FSN, FDSN si PDSR.

La data de 7 februarie 2001, a fost numit in functia de director al Serviciului Roman de Informatii, nominalizarea sa de catre presedintele Romaniei fiind confirmata prin votul camerelor reunite ale Parlamentului.

La 30 noiembrie 2002 a fost decorat cu Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de Cavaler.

In 2006 Alexandru Radu Timofte si-a prezentat demisia din functia de director al SRI, ca urmare a situatiei create de eliberarea si disparitia lui Omar Hayssam.

Timofte fusese trimis in judecata de procurorii DNA, pe data de 29 iunie, alaturi de alti patru fosti si actuali angajati ai Serviciului, sub acuzatiile de fals si abuz in serviciu in legatura cu achizitionarea locuintei de serviciu.

Fostul sef al SRI era acuzat ca a cerut un apartament cu sase camere, dependinte si terasa, in Bucuresti, desi locuia doar cu sotia si avea un imobil in orasul Roman, iar cei trei copii detineau fiecare apartamente in Capitala.

Radu Timofte – fost șef al SRI a fost asasinat pentru a nu face publică Descoperirea din Bucegi deoarece el a fost prezent la întreaga operațiune de pătrundere sub Masivul Bucegi pe 11 August 2003!

Tot el acuză: masoneria controlează politica mondială și este periculoasă!

El a rămas cunoscut conspiraționiștilor cu o afirmație anti-masonică, în Evenimentul zilei nr. 1466 din 22 aprilie 1997: „Tendinţa din ce în ce mai vizibilă a masoneriei (paravan al spionajului iezuit) de a acapara toate funcţiile importante în stat reprezintă un pericol pentru România.

Masoneria are tendința să ocupe toate funcțiile importante în Stat din România. Vicepreședintele Comisiei de apărare a Senatului, Radu Timofte, ne-a declarat că tendința masoneriei – din ce în ce mai vizibilă – de a acapara toate funcțiile importante în stat reprezintă un pericol pentru România. „Este de remarcat că atât președintele comisiei senatoriale de apărare cât și ministrul apărării Victor Babiuc sunt masoni și probabil că mai sunt mulți alții nu doar în Ministerul respectiv, ci și în celelalte.

Mi-e teamă însă că acești așa-ziși „frați” nu urmăresc altceva decât de a pune mâna pe tot ceea ce înseamnă putere în Stat, așa cum au reușit în alte țări. Mi-e teamă că vom ajunge într-o zi să fim conduși numai de către cei care fac parte din astfel de organizații și atunci s-a dus naibii și identitatea noastră națională și tot ce înseamnă cultură și tradiție românească”.

Climatul politic era „fierbinte”, în 2004, aceea fiind chiar perioada critică înainte de alegeri. Este chiar posibil ca anumiţi factori politici să fi fost radical influenţaţi de noile descoperiri şi dovezi care au fost aduse. Am aflat că membrii comisiei de audiere au fost atât de bulversaţi de datele raportului şi de dovezile care le-au fost prezentate, încât ore în şir ei nu au fost capabili să ia vreo hotărâre şi nici să transmită în mod coerent informaţiile la vârf de stat. Întregul lor sistem de valori a fost atunci complet răsturnat şi nu se întrezăreau alte puncte de sprijin care să le susţină vechile concepţii. Poate tocmai de aceea s-a ajuns la concluzia că era necesară o modificare radicală a sistemului şi a influenţelor oculte în ţară.

Este uimitor cum lanţul de evenimente care a început cu marea descoperire din Munţii Bucegi şi a continuat cu expediţia de amploare prin tunelurile subpământene a modificat aproape integral atât gândirea, cât şi destinul unor oameni.

Descoperirea din Masivul Bucegi din August 2003 – un secret teribil în topul secretelor de pe lista proiectelor negre ale U.S.A.P.

U.S.A.P. sau „proiectele negre” se traduc prin „operațiune ultrasecretă și complet închisă recunoașterii oficiale”. Practic acestea nu există oficial și nici chiar președinții de state nu au acces la asemenea date. În esență, datele sunt de acest gen, despre ce discutăm noi, doar că ei au dovezile palpabile, empirice…

România nu și-a luat un angajament definitiv în ceea ce privește secretul descoperirii din Masivul Bucegi, însă din ce am aflat acel protocol semnat de carpa KGB-istă, Iliescu, a fost semnat pe 10 ani, el expirând în August 2013.

Descoperirea din Masivul Bucegi a zguduit efectiv eşafodajul politic, ştiinţific şi religios al celei mai mari puteri actuale, care sunt Statele Unite ale Americii. A instituit imediat cel mai teribil secret mondial şi a implicat o luptă diplomatică teribilă şi presiuni politice extraordinare, deoarece România a dorit să prezinte această descoperire lumii întregi.

Prin specificul ei, descoperirea ameninţă însăşi influenţa politico-ideologică a Vaticanului şi spulberă iremediabil atât concepţia antropologică a ştiinţei moderne, cât şi ideile despre istoria planetei noastre şi a omenirii. Felul în care s-au precipitat însă evenimentele, incredibilele conexiuni şi sursele care au concurat la realizarea descoperirii îmi dau posibilitatea acum, când cunosc toate elementele implicate, să am o viziune fascinantă şi de ansamblu a întregului angrenaj, uluitor de complex, care a condus la momentul epocalei descoperiri. Ea apare astfel ca un punct-focar, ca o primă „staţie” foarte importantă pe calea transformării conştiinţei umanităţii şi mi se pare cu atât mai remarcabil şi sugestiv faptul că ea s-a produs în România.

Aşa după cum se va vedea, descoperirea reprezintă de fapt o „antecameră” la alte realităţi chiar mai tulburătoare, pe care Cezar, împreună cu o echipă de specialişti formată din reprezentanţi ai SUA şi ai României, le-a investigat în cadrul unei „mari expediţii” pe parcursul unui an (din luna octombrie 2003, până în luna iulie 2004). Problema publicării acestor informaţii rămâne totuşi foarte controversată. Iniţial, statul român a vrut să anunţe această descoperire lumii întregi şi să o pună la dispoziţia cercetătorilor. Se consideră că aceasta nu mai reprezentă neapărat o problemă de interes naţional, ci una de interes mondial. Lupta de culise pentru a împiedica această dezvăluire de o importanţă excepţională pentru omenire a fost determinată de intervenţia majoră a SUA. Deliberările diplomatice, argumentele pro şi contra, precum şi promisiunile sau ameninţările au durat aproximativ două luni (august-septembrie, 2003).

În urma unui acord ultra-secret care a fost semnat între cele două state, România s-a angajat să nu prezinte lumii întregi descoperirea de pe teritoriul ei. Probabil că, printre altele, primirea în NATO care s-a efectuat în grabă, în primăvara lui 2004, a făcut şi ea parte din pachetul secret de „compensaţii” pentru această hotărâre, în acest context, plasarea unor baze militare americane pe teritoriul României poate să devină o certitudine în următorii ani, constituind o „pavăză” puternică pentru locaţia din Munţii Bucegi. Aspectele sunt foarte complicate şi secrete. Nu cunosc deocamdată care sunt avantajele ţării noastre în raporturile bilaterale cu SUA, dar anumite semne clare de ciudată bunăvoinţă la cel mai înalt nivel diplomatic au început deja să apară.

Cu toate acestea, „mişcările de culise” ale SUA trebuie să se desfăşoare cu mare precauţie, pentru a nu atrage prea repede nedumeriri şi întrebări stânjenitoare din partea celorlalte state şi puteri ale lumii, care ar putea observa dar nu ar înţelege interesul Americii pentru România. Secretul descoperirii este practic absolut. Nu am mai văzut niciodată aşa ceva, „sarcina” asigurării lui fiind preluată în mare parte de americani. Voi descrie la timpul potrivit aceste aspecte, dar pot să afirm anticipat că nu există nici un document, scris, filmat sau fotografiat, care să fi părăsit zona descoperirii. A fost construit un hangar subteran imens, pentru depozitarea şi manipularea echipamentului tehnic precum şi a dovezilor. Este ca o adevărată uzină, complet utilată, iar ideea construirii lui s-a dovedit foarte inspirată.

Totuşi, din informaţiile pe care le deţin, România nu şi-a luat un angajament definitiv în ceea ce priveşte menţinerea secretului marii descoperiri, însă termenii contractuali nu îmi sunt deocamdată cunoscuţi, în prezent, metodele care sunt folosite pentru anihilarea oricărei tentative de a cunoaşte ceva despre această descoperire sunt dezinformarea şi lipsa oricăror dovezi materiale. Sarcina nu este uşoară, însă din câte ştiu, ea a fost realizată cu succes până în prezent, în opinia mea, însă, această stare de lucruri nu poate continua mult timp de acum înainte. Vom analiza însă aceste aspecte după ce voi prezenta toate elementele care au condus în mod gradat la efectuarea acestei descoperiri de excepţie pe teritoriul României.

“Fostul director al SRI din perioada 2001-2006, Radu Timofte, a incetat din viata pe 19 octombrie 2006, la varsta de 60 de ani, anunta Antena 3. Informatia a fost confirmata, pentru HotNews.ro, de surse din Serviciul Roman de Informatii. Radu Timofte suferea de leucemie.

Radu Timofte era casatorit si avea 3 copii.

De ce a fost omorat Radu Timofte fostul sef al SRI?

Problema e mai spinoasa dar voi dedica un articol pentru aceasta problema in incercarea de a o rezolva, in stilul caracteristic al acestui site. Radu Timofte a fost sef al SRI intre anii 2001 – 2006, adica mai exact in regimurile Iliescu dar si putin din regimul Basescu.

El a ramas cunoscut conspirationistilor cu o afirmatie anti-masonica, in Evenimentul zilei nr. 1466 din 22 aprilie 1997:

„Tendinţa din ce în ce mai vizibilă a masoneriei (paravan al spionajului iezuit) de a acapara toate funcţiile importante în stat reprezintă un pericol pentru România.

Masoneria are tendinta sa ocupe toate functiile importante in Stat din Romania. Vicepresedintele Comisiei de aparare a Senatului, Radu Timofte, ne-a declarat ieri ca tendinta masoneriei – din ce in ce mai vizibila – de a acapara toate functiile importante in stat reprezinta un pericol pentru Romania. “Este de remarcat ca atat presedintele comisiei senatoriale de aparare cat si ministrul apararii Victor Babiuc sunt masoni si probabil ca mai sunt multi altii nu doar in Ministerul respectiv, ci si in celelalte.

Mi-e teama insa ca acesti asa-zisi “frati” nu urmaresc altceva decat de a pune mana pe tot ceea ce inseamna putere in Stat, asa cum au reusit in alte tari. Mi-e teama ca vom ajunge intr-o zi sa fim condusi
numai de catre cei care fac parte din astfel de organizatii si atunci s-a dus naibii si identitatea noastra nationala si tot ce inseamna cultura si traditie romaneasca”.

Teribilele secrete de stat ale lui Radu Timofte!

Si Antonie Iorgovan care intr-o polemica cu masonul Olimpian Ungherea i-a dat peste nas cu mai multe replici anti-masonice una fiind:

“Articolul 40 din Constitutia Romaniei interzice existenta
organizatiilor cu caracter SECRET.”

Dar si Antonie Iorgovan a murit, tot de cancer la scurt timp dupa declaratiile anti-masonice.

In continuare, prezentam intr-un articol anterior abordand protocolul bilateral romano-american cu privire la tainuirea descoperirii din Bucegi din 2003 ca Radu Timofte a fost si el prezent atunci in cadrul sedintei de urgenta a CSAT care s-a incheiat cu niste pumni in masa din partea delegatiei americane sosite de urgenta la Bucuresti pentru a prolifera cu amenintari la adresa Romaniei daca se va face publica descoperirea.

Sursa: http://www. nationalisti.ro

www.antena3.ro/actualitate/ stephen-hawking-a-murit-la- varsta-de-76-de-ani-459670. html 1/2
DE D.G. • 14 MAR 2018 • 07:30
Stephen Hawking a murit la vârsta de 76
de ani
ffoottoo:: ccaptturra Yoouttubbee
Astrofizicianul britanic Stephen Hawking a murit la vârsta de 76 de ani, a anunţat un purtător de
cuvânt al familiei, citat de agenţiile internaţionale de presă.
El a încetat din viaţă în linişte la locuinţa sa din Cambridgew în primele ore ale zilei de miercuri, în
Ziua Pi, când s-a născut Einstein.
Citește și: Ziua Pi. Teoria Numărului PI a schimbat lumea matematicii
„Cu profundă tristeţe anunţăm că tatăl nostru a murit azi. A fost un mare om de ştiinţă şi un om
extraordinar a cărui activitate şi moştenire vor dăinui mulţi ani”, au declarat copiii săi Lucy, Robert
şi Tim.
„Curajul şi perseverenţa sa, strălucirea şi umorul său, au inspirat oameni din întreaga lume”, au
completat ei.
Suferind de scleroză laterală amiotrofică (denumită şi boala Lou Gehrig), cu care a fost
diagnosticat la vârsta de 21 de ani, Hawking era imobilizat într-un scaun cu rotile şi putea
comunica doar prin intermediul unui computer şi al unui sintetizator vocal.
3/14/2018 Stephen Hawking a murit la vârsta de 76 de ani
https://www.antena3.ro/ actualitate/stephen-hawking-a- murit-la-varsta-de-76-de-ani- 459670.html 2/2
În 2017, cunoscutul astrofizician declarase pentru BBC că nu „s-a aşteptat niciodată să ajungă la
vârsta de 75 de ani”.
Hawking a mărturisit pentru BBC că pentru el cea mai mare realizare a sa a fost descoperirea că
găurile negre nu sunt în întregime negre, ceea ce este crucial „pentru a înţelege cum pot fi
rezolvate paradoxurile dintre mecanica cuantică şi teoria generală a relativităţii”.
Astrofizicianul a devenit cunoscut la nivel mondial prin cartea sa „Scurtă istorie a timpului”, un
bestseller publicat în 1988, care s-a vândut în peste 10 milioane de exemplare.
Născut într-o familie de intelectuali la 8 ianuarie 1942, Hawking a câştigat o bursă la Universitatea
Oxford în 1959, iar trei ani mai târziu s-a mutat la Cambridge pentru a efectua cercetări în
domeniul cosmologiei.
La vârsta de 32 de ani, fizicianul a devenit Fellow of the Royal Society, cea mai prestigioasă
instituţie academică din Marea Britanie, iar în 1979, a fost numit Lucasian Professor of
Mathematics la Universitatea Cambridge – ocupând postul deţinut odată de Isaac Newton.
3/14/2018 ZIUA PI. Teoria Numărului PI a schimbat lumea matematicii
https://www.antena3.ro/ actualitate/ziua-pi-teoria- numarului-pi-a-schimbat-lumea- matematicii-459665.html 1/3
DE 14 MAR 2018 • 00:35
ZIUA PI. Teoria Numărului PI a schimbat
lumea matematicii
ZIUA PI Ziua Mondială a Numărului Pi, o iniţiativă apărută în Statele Unite pentru a promova
matematica în rândul copiilor, s-a transformat în ultimii ani într-un veritabil „Crăciun al tocilarilor”,
cum e numită de The Guardian. Google sărbătorește ZIUA PI cu un Google Doodle special. Este
sărbătorită în lumea întreagă de copii şi de adulţi, prin concursuri inedite, dar şi prin degustări de
plăcinte, cuvântul „pie”, plâcintă în limba engleză, având o pronunţie similară cu cea a numărului
Pi. ZIUA PI
ZIUA PI Care este valoarea lui PI
ZIUA PI Numărul boldsymbol{pi} , adesea scris pi, este o constantă matematică a cărei valoare
este raportul dintre circumferinţa şi diametrul oricărui cerc, într-un spaţiu euclidian, iar simbolul
boldsymbol{pi} a fost propus pentru prima oară de matematicianul galez William Jones, în 1706, şi
derivă din abrevierea cuvântului „perimetru”.
3/14/2018 ZIUA PI. Teoria Numărului PI a schimbat lumea matematicii
https://www.antena3.ro/ actualitate/ziua-pi-teoria- numarului-pi-a-schimbat-lumea- matematicii-459665.html 2/3
ZIUA PI Valoarea lui Pi este egală aproximativ cu 3,14159, în notaţia zecimală obişnuită, constanta
fiind una dintre cele mai importante din matematică şi fizică şi numeroase formule din matematică,
inginerie sau alte ştiinţe implică folosirea lui.
ZIUA PI Fascinaţia savanţilor pentru numărul Pi provine din faptul că raportul dintre cele mai
simple cantităţi măsurabile ale cercului – circumferinţa şi diametrul – produc un număr iraţional,
care după virgulă continuă la infinit, generând o secvenţă de zecimale care nu se repetă şi nu
formează niciun tipar.
ZIUA PI Încercările matematicienilor
ZIUA PI De-a lungul timpului, matematicienii au încercat să identifice tot mai multe zecimale ale
numărului Pi şi de la Arhimede, care a descoperit primele două zecimale, în secolul III-lea î.e.n, Pi
are în prezent 13,3 trilioane de zecimale cunoscute, acest rezultat fiind anunţat online, în
octombrie 2014, de un savant anonim, care foloseşte pe internet pseudonimul Houkouonchi.
ZIUA PI Metaforă a matematicii
ZIUA PI Pi a devenit un veritabil simbol cultural, o metaforă pentru misterele matematicii, care a
inspirat propriul său gen literar, în pilish lungimea cuvintelor dintr-o propoziţie este determinată de
zecimalele lui Pi, a fost celebrată şi în muzică, într-un film regizat de Darren Aronofsky sau de un
parfum al Casei Givenchy.
ZIUA PI Constanta Pi este şi sursă de inspiraţie pentru competiţii, în cadrul care participanţii
trebuie să recite din memorie cât mai multe zecimale ale numărului şi s-au stabilit şi recorduri.
Japonezul Akira Haraguchi, în vârstă de 69 de ani, a devenit o legendă între maeştrii memorării,
după ce a recitatr în public 111.700 de zecimale ale celebtrului numări Pi, în 16 ore şi 30 de
minute.
sursa: tvr.ro